Kaartenset voor hulphond actie

Welkom op deze pagina, leuk dat je er bent! Hier kun je meer lezen over de kaarten, door wie ze zijn gemaakt en waar de opbrengst naartoe gaat.

Deze kaarten zijn gemaakt door Meike. Haar droom is om later zelf kinderboeken te illustreren. Als je een setje kaarten koopt, steun je daarmee Meike’s hulphond. Een hulphond kan Meike helpen om haar dromen werkelijkheid te laten worden. Door haar autisme, angst en depressie zit ze nu al een hele tijd thuis. Een hulphond kan haar helpen om het leven weer op te pakken en zo stukje bij beetje dichterbij een mooi zelfstandig leven te komen. Het volledige verhaal kun je hier lezen. Help jij mee?

 

Wat houdt het in:

 

  • Je kunt een kaartenset met 5 prachtige unieke ansichtkaarten bestellen voor slechts € 7,50
  • Je krijgt hiervoor 5 ansichtkaarten 14 x 14 cm
  • De volledige opbrengst komt ten goede aan de inzamelingsactie voor de hulphond van Meike.

Hoe kan je bestellen?

Maak € 7,50 per set plus € 2,88 verzendkosten over op rekeningnummer NL54 ASNB 8821 0759 15 t.n.v. Samen klikt het Fotografie, Harderwijk o.v.v. kaartenset hulphond. Vul hieronder je gegevens in en we sturen je de kaarten na ontvangst van de betaling zo snel mogelijk toe. Het is ook mogelijk om de kaarten bij ons op te halen. Als je ze op wilt komen halen, vul dat dan ook even in.  Heb je nog vragen? Neem gerust even contact op. 

Wil jij een kaartenset bestellen?

Maak het bedrag van € 7,50 per set en de verzendkosten van € 2,88 over op rekeningnummer NL54 ASNB 8821 0759 15 t.n.v. Samen klikt het Fotografie en vermeld hier jouw gegevens, dan komen de kaarten zo snel mogelijk jouw kant op. 

6 + 3 =

De gegevens die je hier invult, gebruik ik alleen om contact met je op te nemen en deel ik niet met anderen.

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag