Samen klikt het Fotografie newborn fotosessie
Samen klikt het Fotografie newborn fotosessie
Samen klikt het Fotografie newborn fotosessie
Samen klikt het Fotografie newborn fotosessie

Gezinsfotografie Harderwijk

Stel je eens voor…

Als je kinderen nog klein zijn en je zit midden in de tropenjaren, realiseer je je het misschien nog niet. Het lijkt alsof het eindeloos zal duren, maar voor je het weet wordt je ’s nachts niet meer wakker, omdat je kindje honger heeft, maar omdat je je afvraagt of ze al thuis is van dat feest bij vrienden. Is Peppa Big ingeruild voor een YouTuber die Dylan Haegens heet. Je weet al bijna niet meer dat je voordat je deur uit ging, de kinderwagen vol moest pakken met luiers, flesjes en met eh… nou ja meer spullen dan kind.

Herinneringen bewaren

Alles wat nu gewoon en vanzelfsprekend lijkt, zal ooit alleen nog een vage herinnering zijn. Deze momenten met jouw kleintjes komen nooit meer terug. Alles gebeurt maar één eerste keer, het eerste lachje, het eerste tandje, het eerste stapje. Ik kan je helpen om deze kostbare herinneringen vast te leggen. Zodat je altijd nog even kunt terug kijken.

Foto’s vertellen het verhaal

Als je kijkt naar de foto’s, komt die tijd weer een beetje terug. Opeens herinner je je weer hoe het was. Waar je was toen de foto werd genomen. Wat er gebeurde in die tijd, alle grappige, lieve en fijne momenten, alle drukte, het verhaal van jouw leven. Zo was het echt.

Na de fotosessie

Na de fotosessie ga ik alle foto’s bekijken. Uit de foto’s die gelukt zijn, kies ik de allermooisten en die bewerk ik na. Daarna zet ik ze in jullie eigen online gallery. Hier kun je jouw foto’s bekijken en uitzoeken welke foto’s je wilt. Ook is de mogelijkheid om foto’s te laten afdrukken. Of ik kan er een prachtig fotoalbum van maken. Dat maakt dat het verhaal van jouw gezin echt een tastbare herinnering wordt, die nog generaties lang bewaard kan blijven.

Meer weten over mijn werkwijze

Wil je nog meer weten over hoe een foto sessie nou precies werkt?

Portfolio Gezin

Wil jij ook jouw verhaal laten vastleggen in foto’s?

Of heb je nog vragen? Neem gerust even contact op.

 

6 + 2 =

De gegevens die je hier invult, gebruik ik alleen om contact met je op te nemen en deel ik niet met anderen.

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag