Zwangerschapsfotografie Harderwijk

Voor je het weet is het voorbij…

Jij kunt misschien niet wachten totdat je je baby in je armen houdt. Je zwangerschap kan soms ook best zwaar zijn. Hoewel het nu best lang lijkt te duren, is het achteraf toch vaak heel snel voorbij gegaan. Krijg later geen spijt en laat nu het kan je zwangere buik vastleggen. Dit is jouw moment om je joggingbroek aan de kant te gooien en te laten vastleggen hoe mooi je bent.

Herinneringen bewaren

Deze tijd komt nooit meer terug. Het verhaal van jouw zwangerschap kun je laten vast leggen, waardoor je herinneringen bewaard blijven. Ook kan jouw kindje straks zien, hoe jullie samen waren in deze speciale tijd, toen hij zelf nog wat verstopt op de foto’s stond. Hoe prachtig zijn mama eruit zag, toe ze zwanger was van hem. Hoe blij papa keek als hij aan hem dacht. Ook de eventuele broertjes of zusjes in spĂ© kunnen tijdens de fotosessie alvast laten zien hoe ze uitkijken naar de nieuwe baby en samen herinneringen maken.

 

Laat jouw zwangerschap vastleggen

Het beste moment om een fotosessie te plannen is meestal  rond de 30-35 weken zwangerschap. Dan is je buik goed zichtbaar op de foto’s en nog mooi hoog. Vaak heb je er dan ook nog puf voor. Natuurlijk verschilt het wel per persoon, dus eerder of later is ook mogelijk.

Na de fotosessie

Na de fotosessie ga ik alle foto’s bekijken. Uit de foto’s die gelukt zijn, kies ik de allermooisten en die bewerk ik na. Daarna zet ik ze in jullie eigen online gallery. Hier kun je jouw foto’s bekijken en uitzoeken welke foto’s je wilt. Ook is de mogelijkheid om foto’s te laten afdrukken. Of ik kan er een prachtig fotoalbum van maken. Dat maakt dat het verhaal van jouw gezin echt een tastbare herinnering wordt, die nog generaties lang bewaard kan blijven.

Meer weten over mijn werkwijze

Wil je nog meer weten over hoe een foto sessie nou precies werkt?

Portfolio Zwangerschap

Wil jij ook jouw verhaal laten vastleggen in foto’s?

Of heb je nog vragen? Neem gerust even contact op.

 

11 + 12 =

De gegevens die je hier invult, gebruik ik alleen om contact met je op te nemen en deel ik niet met anderen.

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag