Samen klikt het Fotografie newborn fotosessie
Samen klikt het Fotografie newborn fotosessie
Samen klikt het Fotografie newborn fotosessie
Samen klikt het Fotografie newborn fotosessie

Newborn fotoshoot in Harderwijk

Mooie foto’s van jouw pasgeboren baby

Een newbornshoot bij jou thuis in Harderwijk en omgeving is een prachtige herinnering aan de tijd dat jouw kindje nog zo piepklein is. Ik kom naar je toe om foto’s te maken van jouw pasgeboren baby in zijn of haar eigen omgeving. Zo heb je prachtige foto’s waar je zelf ook opstaat en die een blijvende herinnering zijn. Deze foto’s worden in de loop der jaren steeds meer waard. Foto’s laten maken van je bruiloft is al van oudsher heel gebruikelijk. Hoe mooi is het om over lange tijd, nog steeds een tastbare herinnering te hebben aan de babytijd van jouw kindje?

Newborn fotografie Harderwijk

Houd jij ook zo van natuurlijke en ongedwongen foto’s? Foto’s waar je op staat zoals je bent? Als lifestyle fotograaf werk ik met natuurlijk licht. Hier vind je meer over wat lifestyle fotografie precies inhoudt. Ik breng alleen de camera mee, geen flitsers, lampen of andere apparatuur. Ik fotografeer graag mooie ontspannen momenten. Je hoeft dus niet te poseren, ik leg geen baby’s in mandjes en gebruik geen haarbandjes en andere speciale attributen. Wat ik wel doe is aanwijzingen geven en jullie zoveel mogelijk voorbereiden, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo stuur ik je een vragenlijst en een  brochure toe met tips voor de fotosessie, als je bij mij boekt. Hierin vind je tips voor bijvoorbeeld kleding die je kunt dragen en een handige checklist. Door het invullen van de vragenlijst krijg ik alvast een beeld van jouw gezin en van jullie wensen.

Ontspannen fotoshoot in jouw kraamtijd

Een ontspannen fotoshoot is vooral in de kraamtijd heel erg belangrijk. In deze tijd geberut er al zo ontzettend veel. Voor een fotoshoot neem ik alle tijd. Ik fotografeer de baby zoals hij of zij op dat moment is. We hebben geen haast, je kunt rustig tussendoor voeden of verschonen. Ook voor eventuele broertjes en zusjes wordt het een gezellig moment, ik ben gespecialiseerd in kinderfotografie en ik werk niet alleen als fotograaf, maar ook in de kinderopvang. Je hoeft geen grote schoonmaak te houden, de spullen even wegzetten die je niet op de foto wilt hebben is voldoende. Zo wordt de fotosessie een gezellige ervaring voor jullie en voor je gezin. 

Hoe verloopt een newborn fotoshoot

  • In de ochtend rond een uur of 11 kom ik bij jou thuis langs
  • We kijken wat de beste plek is voor de foto’s, waar is bijvoorbeeld het licht het mooist?
  • De baby mag al eerste op de foto, bijvoorbeeld op het grote bed
  • De baby mag daarna natuurlijk ook met mama, papa broers of zusjes op de foto
  • Dan is het tijd voor foto’s van het hele gezin
  • Tussendoor is er tijd om te voeden of te verschonen, juist die tussendoor momenten zijn ook heel leuk voor spontane foto’s
  • Het kamertje van de baby, het geboortekaartje, het bord op het raam, al die details die je met zorg heb uitgekozen probeer ik ook vast te leggen

Natuurlijk kan de volgorde altijd worden aangepast. Heb je speciale wensen of foto’s die voor jou het allerbelangrijkste zijn? Laat dat gerust weten!

Jouw newbornshoot in Harderwijk of omgeving

Mijn werkgebied is vooral Harderwijk, Ermelo, Putten en omgeving. Ik ga pas weg als alle foto’s die we willen maken zijn gemaakt en jullie een gezellige ochtend hebben gehad. Ik werk in de buurt, mocht het moment voor de fotoreportage van jouw baby echt niet goed gekozen zijn, dan kan ik altijd nog een andere keer terug komen. Woon je verder weg? In overleg kunnen we altijd kijken wat de mogelijkheden zijn. Duurzaamheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik reis per bakfiets of met het OV. 

Meer weten over hoe een fotosessie met jouw baby werkt?

Ben jij ook enthousiast geworden en wil je graag mooie foto’s van jouw baby? Wil je meer weten over hoe het precies werkt?  Lees hier hoe je eenvoudig kunt boeken. Dit kun je al doen tijdens je zwangerschap. We plannen dan globaal een datum en ongeveer 2 tot 6 weken na de geboorte kom ik bij jullie langs. Natuurlijk kun je een fotoshoot met jouw baby ook nog later boeken. Als kindjes al wat groter zijn, kan de fotoshoot ook buiten plaats vinden, als het goed weer is. Zo maak ik bijvoorbeeld ook graag foto’s bij het Beekhuizerzand in Harderwijk.

cadeabonfotoshoot

Een newborn fotosessie als kraamcadeau in Harderwijk

Voor een newborn fotoshoot kun je ook een cadeaubon kopen. Wil jij iemand graag een heel waardevol cadeau geven in de omgeving van Harderwijk, Ermelo en Putten? Wat is er leuker dan een fotoshoot voor jouw kleinkind, neefje, nichtje of baby van jouw werknemer? Dit cadeau wordt met de jaren steeds meer waard. Je kunt een cadeaubon aanschaffen en natuurlijk pak ik die heel mooi voor je in.

Cadeaubonnen zijn 2 jaar geldig en kunnen voor elk gewenst bedrag worden aangeschaft. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld. 

Wat kost een newborn fotoshoot in Harderwijk?

De kosten van een fotoshoot hangen af van jouw wensen. Hoe zou jij de foto’s het liefs willen hebben? Als digitaal bestand, zodat je ze gemakkelijk kunt delen met iedereen die benieuwd is naar jouw baby? Of wil je ook graag een mooie afdruk voor opa en oma? Een heus babyalbum met een selectie van de mooiste foto’s om voor altijd te bewaren? Een newbornshoot met 10 digitale bestanden kun je al boeken voor € 99. Je kunt het pakket ook upgraden of kiezen voor een mooi fotoalbum of losse afdrukken. Zo worden de babyfoto’s echt een tastbare herinnering. Hier lees je meer over de investering voor jouw fotoshoot.

Wil jij ook een newbornshoot in Harderwijk bij Samen klikt het Fotografie boeken?

wat anderen ervan vonden:

Wij hebben zowel een zwangerschapsshoot als een newborn shoot gedaan bij Hetty van samen klikt het. Tijdens de zwangerschapsshoot, die buiten was, was het zo ontspannen dat het vooral ook een heel leuk moment met elkaar was, echt verbinden, en bijna vergeten dat er ook nog foto’s gemaakt werden.

Hetty is geduldig, lief, begripvol, wat maakte dat we heel erg op ons gemak waren allemaal. En dat zie je terug aan de foto’s!

Haar fotografie stijl maakt dat de foto’s tijdloos zijn en een rustige uitstraling hebben, dat sprak ons erg aan. De rust en liefde straalt er vanaf, zowel bij de zwangerschapsfoto’s als bij de foto’s van en met ons kleine mannetje Loeka.

Kathinka

Wil jij ook jouw verhaal laten vastleggen in foto’s?

Of heb je nog vragen? Neem gerust even contact op.

10 + 3 =

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag