Newborn shoot in Harderwijk

Mooie foto’s van jouw pasgeboren baby

Een newbornshoot bij jou thuis in Harderwijk en omgeving is een prachtige herinnering aan de tijd dat jouw kindje nog zo piepklein is. Ik kom naar je toe om foto’s te maken van jouw pasgeboren baby in zijn of haar eigen omgeving. Zo heb je prachtige foto’s waar je zelf ook opstaat en die een blijvende herinnering zijn.  

Newborn lifestyle fotografie

Als lifestyle fotograaf werk ik met natuurlijk licht. Hier vind je meer over wat lifestyle fotografie precies inhoudt. Ik breng alleen de camera mee, geen flitsers, lampen of andere apparatuur. Ik fotografeer graag mooie ontspannen momenten. Je hoeft dus niet te poseren, ik leg geen baby’s in mandjes en gebruik geen haarbandjes en andere speciale attributen. Wat ik wel doe is aanwijzingen geven en jullie zoveel mogelijk voorbereiden, zodat je weet wat je kunt verwachten. Zo stuur ik je een vragenlijst en een  brochure toe met tips voor de fotosessie, als je bij mij boekt. Hierin vind je tips voor bijvoorbeeld kleding die je kunt dragen en een handige checklist. Door het invullen van de vragenlijst krijg ik alvast een beeld van jouw gezin en van jullie wensen. 

Ontspannen fotoshoot in jouw kraamtijd

Voor een fotoshoot neem ik alle tijd. Ik fotografeer de baby zoals hij of zij op dat moment is. We hebben geen haast, je kunt rustig tussendoor voeden of verschonen. Ook voor eventuele broertjes en zusjes wordt het een gezellig moment, ik ben gespecialiseerd in kinderfotografie en ik werk werk niet alleen als fotograaf, maar ook in de kinderopvang. Je hoeft geen grote schoonmaak te houden, de spullen even wegzetten die je niet op de foto wilt hebben is voldoende.

 

Jouw newbornshoot in Harderwijk of omgeving

Mijn werkgebied is vooral Harderwijk, Ermelo, Putten en omgeving. Ik ga pas weg als alle foto’s die we willen maken zijn gemaakt en jullie een gezellige ochtend hebben gehad. Ik werk in de buurt, mocht het moment voor de fotoreportage van jouw baby echt niet goed gekozen zijn, dan kan ik altijd nog een andere keer terug komen. 

Meer weten over hoe een fotosessie met jouw baby werkt?

Ben jij ook enthousiast geworden en wil je graag mooie foto’s van jouw baby? Lees hier hoe je eenvoudig kunt boeken. Dit kun je al doen tijdens je zwangerschap. We plannen dan globaal een datum en onveer 4 tot 6 weken na de geboorte kom ik bij jullie langs. 

Een newborn fotosessie als kraamcadeau

Wil jij iemand graag een heel waardevol cadeau geven? Wat is er leuker dan een fotoshoot voor jouw kleinkind, neefje, nichtje of baby van jouw werknemer? Dit cadeau wordt met de jaren steeds meer waard. Je kunt een cadeaubon aanschaffen en natuurlijk pak ik die heel mooi voor je in.

Cadeaubonnen zijn 2 jaar geldig en kunnen voor elk gewenst bedrag worden aangeschaft. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor geld. 

Wil jij ook een newbornshoot bij Samen klikt het Fotografie boeken?

wat anderen ervan vonden:

Wij hebben zowel een zwangerschapsshoot als een newborn shoot gedaan bij Hetty van samen klikt het. Tijdens de zwangerschapsshoot, die buiten was, was het zo ontspannen dat het vooral ook een heel leuk moment met elkaar was, echt verbinden, en bijna vergeten dat er ook nog foto’s gemaakt werden.

Hetty is geduldig, lief, begripvol, wat maakte dat we heel erg op ons gemak waren allemaal. En dat zie je terug aan de foto’s!

Haar fotografie stijl maakt dat de foto’s tijdloos zijn en een rustige uitstraling hebben, dat sprak ons erg aan. De rust en liefde straalt er vanaf, zowel bij de zwangerschapsfoto’s als bij de foto’s van en met ons kleine mannetje Loeka.

Kathinka

Wil jij ook jouw verhaal laten vastleggen in foto’s?

Of heb je nog vragen? Neem gerust even contact op.

4 + 15 =

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag