Je kunt nu ook zelf op de foto staan en een ontspannen fotosessie hebben met jouw gezin

Na een zware dag met je kinderen zit je uitgeput op de bank. Je scrolt door de foto’s op de telefoon. Je kijkt er met plezier naar, alleen je staat er zelf nooit op. Daarmee zou ik je graag helpen.

Ik ben Hetty en ik fotografeer het verhaal van jouw leven. Ik ben dol op het vastleggen van de ongedwongen momenten die elk gezin uniek maken. Ik woon in Harderwijk met mijn vrouw, dochters en kat. We zijn een echt roze gezin dus.

Foto door Elvira de Jong Fotografie

Ik heb jaren met veel plezier in de kinderopvang gewerkt

Voordat ik fotograaf werd, ging ik naar de PABO en heb ik jarenlang met kinderen gewerkt. Op de babygroep, de peutergroep en in mijn eigen thuiscrèche. Ik weet dus hoe ik ervoor kan zorgen dat kinderen de fotosessie ook leuk vinden.

Op een dag vond ik de oude spiegelreflexcamera in de kast. Op dat moment vond fotografie mij. Ik kocht een “echte” camera en die camera gebruik ik nu niet alleen meer om mooie foto’s voor de websites te maken voor mijn andere baan als administratieve duizendpoot bij een kinderdagverblijf en gastouder.

Foto door Elvira de Jong Fotografie

Ook jouw gezin en jouw kinderen leg ik met liefde vast

Ik voel me ontzettend bevoorrecht om een piepklein baby’tje te mogen vastleggen. Ook vind het het heerlijk om weer een nieuw gezin te leren kennen en ze op de foto te zetten zoals ze echt zijn. Ik weet uit ervaring, je denkt dat het altijd zo blijft, maar voor je het weet zijn je kinderen weer heel groot. Ik vind het best jammer dat ik niet net zulke mooie foto’s van mijn zwangerschap, mijn pasgeboren baby’s en van mijn gezin heb, als van mijn bruiloft.

Foto door Bieyounique Fotografie

Deze foto’s maakte mijn vader van mij als baby. Ook als peuter bekeek ik al graag de fotoboeken. Op de laatste foto zie je mij met mijn vader kijken naar mijn pasgeboren broertje. Hoe ouder ik wordt, hoe belangrijker de foto’s van vroeger. Ik leg jouw gezin vast, zodat ook jouw kinderen over heel veel jaren met hun eigen kinderen hun babyfoto’s kunnen bekijken. De foto’s kunnen worden afgedrukt in een mooi album, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt en toch een onbetaalbare herinnering hebt aan al die mooie momenten.

Wil jij ook een fotosessie boeken?

Lees wat anderen ervan vonden:

Wij hebben zowel een zwangerschapsshoot als een newborn shoot gedaan bij Hetty van samen klikt het. Tijdens de zwangerschapsshoot, die buiten was, was het zo ontspannen dat het vooral ook een heel leuk moment met elkaar was, echt verbinden, en bijna vergeten dat er ook nog foto’s gemaakt werden.

Hetty is geduldig, lief, begripvol, wat maakte dat we heel erg op ons gemak waren allemaal. En dat zie je terug aan de foto’s!

Haar fotografie stijl maakt dat de foto’s tijdloos zijn en een rustige uitstraling hebben, dat sprak ons erg aan. De rust en liefde straalt er vanaf, zowel bij de zwangerschapsfoto’s als bij de foto’s van en met ons kleine mannetje Loeka.

Kathinka

I didn’t choose photography, photography chose me.

-Gerardo Suter-

Wil jij ook jouw verhaal laten vastleggen in foto's?

Of heb je nog vragen? Neem gerust even contact op.

14 + 7 =

De gegevens die je hier invult, gebruik ik alleen om contact met je op te nemen en deel ik niet met anderen.

Pin It on Pinterest

Stel hier je vraag